неделя, 21 март 2010 г.

От всичко по малко през уикенда :)

Петък и събота - от години това ми е уикенда ... в редки случаи пълноценно си ползвам почивните дни, като в останалото време сме на повикване, прибежки и припълзявания :) Щото все в почивните ни дни ша се сети да доди я министър, я депутат и ще направи опит да създаде новина ..в 90 % неуспешно. Ние обаче трябва да сме там!
Този път обаче ангажиментите останаха за колежката на сто процента, а аз се изнесох още в четвъртък вечер на село ... Сутринта като се събудих ме очакваха цъфналите в двора теменужки, минзухари, кокичета и синчец :) Ходихме на пазар със свекървата, пихме кафе на барчи :) да на гледат и да ни завиждат :) А после се прибрахме -и се започна ... готвихме, торта правих, от време на време навестявах компа в съседната стая за проверка има ли хабер пуснат на скайпа или нишан във ФЕЙСА ... тилифоните и те седяха мълчаливи и самотни в дъното на секцията ...Ще излъжа ако кажа, че не съм им фърляла по едно око  - но дотам :) Вечерта напрайхме главите с мойто Слънце ...ракийка, салатка, биричка и мезенце и на другия ден в 11 часа не могат да ни събудят :) А все пак сме на село има и работа да се върши - хихихи! 
В кратце - насладих се максимално на уикенда - и поработихме, и похапнахме, и пийнахме, и си починахме ...
Днес вече захапах седмицата ...ВМРО-то са сетили да правят конференция и Каракачанов да дава брифинг - От нас да мине ша идем да го преслушаме!

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP