вторник, 23 март 2010 г.

Анонимка?!


Не харесвам анонимността в интернет пространството.Достатъчна ми е тази ,към която се стремят хората,институциите и кой ли още не,в реалния живот.Не харесвам и да чета анономни коментари,постове,излияние и прочие.Не харесвам и нюанса скрит зад всеки един не посмял да бъде себе си.Баси,кого лъжеш?Никога ли не си си задавал този въпрос анонимке?
Не се обръщам към никого специално-но ,прекалено е да се вплиташ и усукваш около собствените си ментални (поздрав за колегата Галин) недъзи  и да очакваш околните да те приемат като истински човек с неувредени принципи,морални бариерки ,навици ,стремежи и прочие.Не харесвам комплексари,а оттам идва основното.Ако не харесваш себе си->не се показваш,дори и останалите да са на друго мнение.
От друга страна анонимността е въпрос на избор.И тези,които я избират и прилагат перманентно в интернет пространстовото определено имат проблем.Считам за неуважение да не представяш себе си такъв какъвто си,защото на финала винаги цъфтиш по бели гащи.Не е ли по-логично и практично да се избегне момента на "червените бузки" и да си ти ,когато и да било и където и да било?Явно моите преценки са омотани или съм прекалено праволинейна?!Глюпости.Уважавам себе си!
И ти ,който четеш това-замисли се преди да ни напишеш анонимното си мнение.
Прилагам и банер ,който харесвам и подкрепям като кауза!










Хубава вечер :)


5 коментара:

Valkocompany 23 март 2010 г. в 19:46  

Аз също не подкрепям анонимността и те подкрепям Лил .
Всъщност това са Неогено - сибирски прийоми .
Някои ще разберат за какво става въпрос .
Док къде сиии ???

Lili 23 март 2010 г. в 19:55  

Благодаря :)

Анонимен 23 март 2010 г. в 23:38  

И аз я не тача анонимността, ЕССТЕФ-ствено! Ама сега, няма как, ще си призная, че ми се е случвало няколко пъти да пиша анонимно. Ама се получава, щото блея или се разсейвам. :)

Unknown 23 март 2010 г. в 23:41  

Мдам... предния пост е мой, заблеях се в чаровника Слабаков и ....

Neizi_ss 23 март 2010 г. в 23:56  

А аз си припоминх детските утрини с бате Влади :) ... и да - не приемам анонимността в интернет ..вярно, че виртуалното пространство ни дава възможност да бъдем това, което не сме ...но колко време може да продължи тази илюзия ...истината рано или късно блесва ..и май е по-добре да си покажем муцунката овреме, преди да се наложи да берем довен срам ...първо заради нея и после заради това, че сме напарвили опит да се покрием :) Е, ще си призная, че в младите си луди години пропусках пълния си образ сърфирайки из чат-румовете - но пък винаги съм си признавала, че мерките ми не са 90-60-90 и че не съм перхидролка ...:)

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP