понеделник, 19 април 2010 г.

Служебно гррр....

Е,добре де.Толкова ли е сложно да прочетеш трите реда на обявата за работа и след това да прецениш дали е по силите ти?
Ужасно е да цъкам неподходящ през една кандидатура.Карат ме да се чувствам гузна и виновна ,заради чуждото невежество.
Виждала съм обяви за работа във формат над 500 символа и с такава символика,че ум да ти зайде.Тук е допустимо да пропуснеш някое изискване или забележка,но в обява от 3 реда какво ли ще изпуснеш???
Българиноооооо,не дейставай отчаяно ,само за да се причислиш към раздел Кандидати в панела на работодателя!
Не знам дали да се ядосвам или да съжалявам някого.Никой не заслужава да бъде побутнат на кота 'съжаление',само защото отчаяно си търси работа.Но това е прекалено.Три дена мислих как да намеря връзката между продавач консултат-дизайнер и охрана СОТ?!Извинявам се ,но ще кликна неподходящ или по-добре да оставя неквалифициран,за да не съм съучастна!
Потресена съм обаче от факта ,че дори и поглеждайки към перфектното CV  ,което сме оценили с нито една забележка ,отново намирам какво да ме ръчне->ами то хубаво е написано,но дали е истина?!
Споделиха ми истински случай ,в който по "онзи начин" получаваш фалшиви печати в трудовата си книжка от работни места,на които дори не фигурираш във ведомостта...
Защо е необходимо питам аз да си приписваш подобни "хвалебствени печати"?Е нали все някога истината ще лъсне и ти ще си ужасно злепоставен ,да не кажа доволно насран?!
Хора....не знам от какви причини произлизат действията ви,но работа не се намира с лъжа или несъответсвия...Ако не сте подходящи за дадено работно място-моля,просто не кандидадствайте за него.И ние сме хора...
Отново установих колко изобретателни сме,когато яйцето е на онова място и мърдане няма...
Не ми харесва този вид опитна летателност,въздушното пространство е погрешното,полетите си остават неосъществени-и без да го има исландския вулкан- а стремежите за онази кариера си висят...там някъде..приличащи на спукан балон с остатъци на хелий...пук!

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP