петък, 16 април 2010 г.

На високо

Издигане му е майката ше' знаете!
Всякакво...в последно време нашенците все са в поза "вдигане".Рекламата със самолета е толкова известна ,че чак му иде на човек да се повози ...ужас!
Но то издигането уважаеми читателю е толкова тротоарно издигнато и лесно постижимо,че според мен е необходимо просто да тръгнем по някоя централна улица в Събота по обяд и да гледаме в земята.Защо там ли?Ами нали ще се издигаме,а най-лесният начин е този:

Източник

Е добре де....как да си изкривя душичката-ГРОЗНИ са ...
И не , не става дума за духовно извисяване-туй нещо кво' е? Така няма да си фьешън,нито ще те забележат,нито ще си популярен ...абе никакъв няма да си.А  и в мола не ти изследват IQ-то ,а височината...И така виждаш миньон с крак 1.20..възможно е,даже е русо!Бляк!
Аз ще продължа да съм си аз и на ниски обувки,но започвам да се изумявам от  методите на извисяване....мода->ай сиктир бе!

8 коментара:

أمل 16 април 2010 г. в 14:14  

аз съм фен на кецовете, както казах неведнъж :)
ниЗка душа съм, значи

Анонимен 16 април 2010 г. в 14:34  

Да ти и модата!Такова чудо никога няма да обуя,ако ще и да ми ги подаряват!

Ondine

Румяна Попова 16 април 2010 г. в 14:41  

Това кокили за кукери ли е ? :)

Lili 16 април 2010 г. в 14:53  

Аааа,моля,моля-това е ВирсачИ..хахахахха :)

Lu 16 април 2010 г. в 16:32  

Високите обувки са опит за корекция на пропорции, недоволството от които e чисто личностен проблем. Не е редно да лепиш етикети на някого само заради обувките, редно е да се възприемат в комплект с грим/прическа/облекло, защото стайлинга е едно синкретично изкуство. Така или иначе високите обувки сами по себе си не са порок, опорочава ги умствения багаж на мнозинството от носещите ги, който компенсира тежката платформа на стъпалото.

Lili 16 април 2010 г. в 17:31  

@Lu ,не съм искала да обидя никого на ръст или дрескод.Ставаше дума за тези специално и по принцип.В коментара си ,си права-но се съгласи ,че масово се носят модерните неща ,които не пасват на всеки,а и дадох пример за извисяване според моята гледна точка :)
Тоест,мнения много.И определено има разлика между това да коменсираш откъм ръст и интелект,но когато е в едно прави не толкова лицеприятно впечатление...

Bla 17 април 2010 г. в 8:45  

Отвратителни са и определено ползвателите на подобни обувки обикновено са плиткоумни същества с джуджешки пропорции.

Lili 17 април 2010 г. в 10:19  

@Bla , евала!

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP