понеделник, 5 юли 2010 г.

Седни на бюро и работи! ["реално"]

Следя "пазара на труда"  у нас по ред причини.Уважавам като сайт номер 1 за търсене на работа jobs.bg [днес не заслужиха линк].Преглеждам обявите за цялата страна и често кликвам на разширен преглед, защото самите обяви като съдържание в повечето случаи  са хуморески пълни с груби правописни и какви ли още не грешки , а не сериозен текст с цел работа.Другият фактор , който винаги е плаващ или липсващ [ безплатен ] e наличието на посочена стартова заплата.А всички ние гледаме точно това, какво е посочено под обявата в цифри.Това е грешка разбира се , наша , защото много често се получава , така че сме учители , а кандидастваме за управител на банка, защото там има 4-ри цифрена сума като заплата [so?!].Съчувствам на HR отделите.Четенето на автобиографии е убийствено и доста често човек се чуди дали е смешно или трагично[писах вече за това].Днес отворих в разширен вид само една обява...прочетох я два пъти.Изводите , които веднага изкочиха пред мен са два:
-авторът на обявата я е копнал без да я прочете;
-авторът на обявата е античовек , чисто и просто луд [и си вярва];
Убедете се сами[ клик за голям размер]


Жалко , че нямам време да се занимая лично с тази фирма/обява.Това е грозно....После защо София била сборен пункт на провинцията...?!

5 коментара:

Анонимен 5 юли 2010 г. в 14:28  

Ха-ха, ебаси и обявата. Този напарво търси не офис-сътрудник, демек секретарка, а човек, който да му върти бизнеса. При това за макс 480 лв. Ебаси и смешника...

И аз сега нали си търся работа, сащо върлувам из jobs.bg, ама ще трябва повечко да се зачитам из изискванията. Може и да си напарвя гаргара с някой такъв кретен...

Анонимен 5 юли 2010 г. в 14:28  

напарвя - направя
сащо - също

Извинявам се, ама не си прочетох коментара преди да го пусна.

Ondine 5 юли 2010 г. в 14:46  

Толкова противоречия видях,че ..и всичката тази простотия за 280лв на месец/хайде до 480/тц,тц.Само не видях вредни за откачен работодател плащат ли?

Valkocompany 5 юли 2010 г. в 15:06  

Започвам да натрупвам смислена и подробна информация за дейността си :0

أمل 8 юли 2010 г. в 16:58  

'да помни и да не забравя' звучи интересно :)

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP