петък, 8 април 2011 г.

bTV чисти

Утре!
А защо само утре?
И защо само боклуците?
И кои боклуци?
Аз няма да почистя утре, защото чистя всеки ден.
А ти?

6 коментара:

Valkocompany 9 април 2011 г., 15:43 ч.  

Waste Land
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1606748441/

ivo_isa 7 юли 2011 г., 23:47 ч.  

Съгласен съм! Акцията е показност и се ползва като индулгенция.

ранни записвания Дидим 30 ноември 2011 г., 22:46 ч.  

да то свестните чистят всеки ден, но акциите са необходими да се повдигне свестта при останалите :)

доставка на вино 29 февруари 2012 г., 14:25 ч.  

БТВ си прави реклама, колко е еко и колко е загрижена. Като подкрепям инициативите за почистване, но смятам, че това трябва да стане наше самосъзнание, а не да ни подканят от телевизията! А ако стигнем до там, че да пазим чисто, няма да има нужда изобщо да чистим.

Ранни записвания 24 януари 2014 г., 11:25 ч.  

Страхотно би било ако се организират подобни кампании и инициативи,които са свързани с това да изчистим местата които посещаваме и сме замърсили през годината.Но още по добре ще бъде ако има повече кошчета а боклук.Не веднъж= ми се е случвало да искам да си изхвърля някаква опаковка или от онези брошурки които ни раздават като рекламни материални по улиците, но уви няма кофа и то на големи разстояние,което е смешно.Точно това е една от причините поради които има толкова голямо замърсяване.Защото не всеки че си сложа боклучето в джоба или в чантата както правя аз....по- лесно е да се метне на земята.Дано да има такива инициативи по няколко пъти в годината,може да станат сезонни и всяка събота да бъде ден за чистете след настъпването на новият сезон.

Peter parker 22 декември 2018 г., 8:21 ч.  

Gdax errors and troubles creating a problem
Are you fed up of the technical glitches that occur in Gdax? Are you looking for solutions regarding the same? If yes, you can dial Gdax Support Number 1-888-764-0492 which is all the time functional and users can dial their number at the time of urgency and get fruitful results in no time. The team is always there to help you out and bring you out from the difficult situation.
For more info: https://www.cryptophonesupport.com/wallet/gdax/

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP