вторник, 4 май 2010 г.

Интервю с Елф!

Представям Ви с най-голямо удоволствие и усмивка (отнесена предимно към качеството на словото ) Циничният Елф и неговите 13!
13 какво? 13 отговора,на 13 мои въпроса.
Числото не е случайно, нито Г-н ЕлфЪ не е случайно подбран.Всички познаваме пропитите му с реалистична бруталност текстове и умело подбрани фотографии.Съмнявам се,  че има блогър ,  който да не е чел Блогът на Циничния Елф - тотално изключвам да е неизвестен.Но има процент вероятност за прохождащите колеги още да не са се надянали връз тази "културна" купчинка от усмивки , пот и "човещинка".Въпросите задавам аз (Lili)  , отговаря Марти Елфът  :)
И да , интервю си е , но не чак с вампир ;)
Имам навика да оставям по нещичко като изненада.Елфе ,изненадата е спрямо теб.Избрах снимката (вече публикувана към статия в твоя блог), която смятам за най-подходяща за днешното интервю. Воала :)


ИНТЕРВЮТО!

1.Защо обичаш синьото?


Марти:Отвъд въображенческите мисли за синята кръв и ненавистта към благородната измет (която непрекъснато потъпква плебса), синьото ми харесва поради колориметричното си естество и хладния устрем към доброта на първичните намерения. Обяснявам – с червеното не може да постигнеш същия успокояващ стимул, който синият цвят ти дава. Със синьото обаче, може да си достатъчно студен и неутрален в същото време, без да се налага да го поясняваш. А... аз май точно това направих, хихихи!


2.Напиши ми 5 изречения за шопската салата?!


Марти:

 пишман кулинария;

 доминанта за зарзаватчиите;

 летен „пилешки“ кеф (без хвъркати и по-малко перушина по земята, още по-малко курешки);

 идилия ракиена, па макар и дюлевска (ах, Сърбийо!);

 мустаците красят човека (предимно мъжете), но как сиренцето с малко сочец (комплексен вкусов микс от нарязани домати, краставици и настърган млечен продукт с по-нисък процент масленост) преобразяват третата вежда под носа – безценно визуално качество;

 прощавай, не мога да броя (много добре – заслужавам Мн. Добър (5));3. Ако беше гларус...?

Марти:
… нямаше да кацам...


4.За жените с...?

Марти :

... букет цветя, добри намерения, търпение и... много любов!5. Блогър по душа или копчета?

Марти :

-Сако на литературен левент. Папионка на будната мисъл. Възел морал, раздразнение, сладкодумие, поразяващ език и мнима доза авантюристична прошка спрямо грешниците ежедневни!6. Тигърското в теб? Какво е и пречи ли ти?

Марти:

фаза 1.1: силна амплитуда (а и честота) на гърлените звуци като следствие от прекомерна консумация на експоненциално катализиращи силата на възприятие на човешкото ухо течности и/или хранителни активи;

фаза 1.2: същото като 1.1., но в контекста на анални промеждутъци от междубузно акомпаниментно композиране – ректални суфлежи/оперетки;

фаза 2: пречката – сдържаността краси човека и го разделя от маймуната, свинята, долната мръсна курва, фетишизирания образ на Мачо ебач и Клечо духач;7.Пишеш само на компютър или използваш и ръкописа?

Марти:

-Словата ясно неясни се извезват (предимно) на компютър. Владея няколко стотин шрифта, макар и не от перо изваяни... Що се отнася до аромата на прясно окосена трева като дух на ръкописното словоблудство – позабравил съм как се... вее байряка в тез' морета! Но не ми е чуждо въртенето на руля, макар и не толкова тържествено!8.Вълнено одеало или сатенен чаршаф? Защо?

Марти :

Вълненото одеало е заместител на топлината. Когато си сам(а) насред сатенените (си) чаршафи – ще ти се иска до теб да има някой, чиято топлина да възбуди и твоят нагонено-разгонен горестолюбив, а и горещоносещ, източник. В случай, че досега животът не ти е давал причина да опознаеш резолюцията човешка в лицето на Някой, внимателно загасваш светлината и се шмугваш под мъркащата приемственост на вълненото одеало... То няма да се сърди, че замества...9.Понасяш или не понасяш?

Марти: Свиквам.10. Ниво на човешката простотия според личната преценка?

Марти:Субективизъм. Високата простия (и като ръст, и като активен процес или процеси) са ми познати. Не ги избягвам, но се старая да ги контролирам. Симпатичността и факторите, които превръщат някой в Някой – там е разковничето в поставянето на най-ниска граница на приемственост. Лична е преценката – това е нивото!11. Бацил ли си или пеперуда?

Марти: Перманентно гъсеницоларвище! Почти узрял, но на границата на презрялото съвършенство. А постигнеш ли го... значи си мъртъв!12. Миг, момент или безвремие – минутка или глътка секс?


Марти:Възможността никога да не почувствам капацитета на пълното задоволство. В противен случай идва... насищането! А оттова по-пагубно и смъртоносно за душата ми – няма...
Изтъкани сме от мигове на моментно безвремие, в което се чудим... остава ни минутка живот или само едно последно вдишване, като частен случай на отброяващото сетните ни вдишвания, а и издишвания, сексуално прег[л/р]ъщане...13. Пожелание към питащата?


Марти:Не плачи в името на нещо или някой – „възпявай“ това нещо или някой.../към „възпявай“: свободен избор на изразни средства... и инструменти... и строфен ритъм.../

БЛАГОДАРЯ!
 
Следващият поразен от абсолютно същите въпроси е: Omnia :) Дръж се Силве ;р
 
п.п.Интервюто е в оригиналния си вид,без никакви промени!
снимка:Интернет

15 коментара:

Le_Grand_Elf 4 май 2010 г. в 16:23 ч.  

Снимката е идеална! :)))

Цялото интервю беше уникално поднесено ;) (що работиш с pdf-и?) :))

Както и въпросите - абе Отличен (6) за Авторката - браво!

П.П. Още един път благодаря, че ме избра за (първи) обект на своето интервю! :)

Lili 4 май 2010 г. в 16:26 ч.  

:)
Офисен навик ;) Който пише по цял ден оферти на pdf...

Аз Благодаря ;) А въпросите са мислени на прима-виста :)

Bla 4 май 2010 г. в 16:40 ч.  

Ж'стоко. :) Виждам, че традициите на Облака продължават.

Lili 4 май 2010 г. в 16:45 ч.  

@Bla , ти си 13-ти в списъка , ще почакаш :)

Анонимен 4 май 2010 г. в 18:47 ч.  

Браво брависимо и от мен, с нетърпение и максимален кеферлък очаквам 13-тия в списъка, както и всички предидущи ;)
:)))

Omnia 5 май 2010 г. в 8:10 ч.  

Хехехехехех, ама много готино замислено, поднесено и подбрано;)
Елфи, много те бива да даваш интервюта, а Лили- още днес ще изпратя отговорите, но малко само да поспя, че не съм много в състояние на адекватно писане;)
Поздрави от менЯ:)

Valkocompany 5 май 2010 г. в 9:41 ч.  

С пожелание блогът на Марти един ден да се превърне в книга.Като този на Milla Micoff
http://urbanjungle.bg/

Unknown 5 май 2010 г. в 12:56 ч.  

Bla, не трябва ли да е 22 в списъка?

ПП: Защо няма опция да коментирам само с име и URL или дори анонимно?

Lili 6 май 2010 г. в 11:56 ч.  

@Bunny добре дошла :)
Полага му се 13-последен ;р
Заради спам ,извиняваме се ,ако сме ти причинили неудобства.

Unknown 6 май 2010 г. в 14:24 ч.  

:) Тъпия Blogger няма ли някой плъгин за тая работа. :) Сори, просто мало неща ме изнервят колкото формата за коментари на Блогър. :)

Значи, Бла, само да си се оплакал после! :)))

Lili 6 май 2010 г. в 15:22 ч.  

@Bunny готово ;)

Bla 7 май 2010 г. в 12:29 ч.  

13 > 22 :)

Парфюми 7 май 2010 г. в 23:35 ч.  

Страхотна снимка.Страхотно интервю и страхотна темичка.
Браво приятел.

asdasd 31 август 2019 г. в 12:55 ч.  

中古車貸
車貸
銀行汽車增貸
車貸官方網站
銀行汽車貸款10-150萬
汽車二胎貸款‎
汽車貸款查詢

a片卡通版免費 24 декември 2019 г. в 13:42 ч.  

色色網
裸露美女寫真
網路校園美女寫真
射精就是快樂
成人影音
色18禁三級片
通博運彩分析
一葉情貼圖片區
馬上博彩

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP