петък, 12 март 2010 г.

Отразено

Някак по подразбиране е необходимо да караме по ред ,що се отнася до недоволства и права ( и двете са на едно ниво в родината н (-минус е това) 0.
Bia ме хвърли в поредният изумителен (финансов) шок със следната статия :
Моля авторът да ме извини ,че преправям заглавието ( с цел е-виж страничната лента).
В случай ,че и други наши читатели са попадали на "невинните" и "миловдни" продавач-консултанти в Германос или са ужилени от въпросния мобилен оператор-моля споделете с коментар+линк (ако сте блогер) .Благодарим Ви.
Гражданската заспалост и униние се нуждае от огромна кърфица.Да се събудим заедно,както и заспахме!

снимка на логото:Интернет

4 коментара:

أمل 12 март 2010 г. в 15:57  

Невинни и миловидни? Повечето са ужасно нелюбезни,и дори нагли, когато отидеш с някакво питане. Усмихват се само, когато те зарибяват с нещо :)

Lili 12 март 2010 г. в 16:31  

Има кавички драга злободневке ;)
А и те са хора ..макар и да не го показват.

frog and roll 13 март 2010 г. в 8:02  

Лично аз не съм недоволна от Глобул - не са ми кроили шапка все още. Но моя позната, когато си плащала сметката, с почуда установила, че трябвало да плати и такса за услуга "Неограничен брой безплатни повиквания към един номер", без да я е активирала. Като на всичкото отгоре номерът е бил абсолютно непознат. Значи някой служител си е писал актив на неин гръб. Беше бясна горката. Но си плати като поп.

Анонимен 15 март 2010 г. в 16:24  

Не са само те, драга. И М-тел са същите. И всички сме се надупили, клатят ни, че и викаме "Мерси!" на всичкото отгоре. За съжаление няма и на кой да се оплачеш. Държавата доста ги толерира. Защо още няма поправка в Закона за ДДС? Тия смс-и, които бедните хорица пращат за да помогнат на нуждаещи се, нали са с ДДС (20 ст.) Бат Бойко щял да ги даде на бедстващите от бюджета (нашите данъци), ама на мобилните оператори им ги оставя. Ето как държавата ги храни. И ще продължава, понеже и е нужно това ДДС. И самата тя се е надупила на тях-като теб, мен и всички останали. За съжаление!

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP